Scrisoare de intenție

Scrierea unei scrisori de intenție de multe ori pare o sarcină deosebit de descurajantă. Cu toate acestea, dacă îl luaţi pas cu pas, veţi fi un expert.

O scrisoare de intenție de obicei însoţeşte fiecare CV cu care se aplică petru o poziție vacantă. Scrisoarea de intenție poate face diferenţa dintre a obţine un interviu de angajare şi un CV ignorat, deci merită să dedicați timpul şi efortul necesar pentru a scrie o scrisoare de intenție eficientă.

O scrisoare de intenție completează și nu duplică CV-ul dvs. Scopul acestuia este de a interpreta datele, de fapt reia şi adaugă o notă personală. O scrisoare de intenție este de multe ori primul dumneavoastră contact un potențialul angajator, creând în primul rând o impresie critică.

Există trei tipuri generale de scrisori de intenție:

• Scrisoare de aplicație care răspunde la un post vacant
• Scrisoarea de prospecţiune care întreabă despre poziţiile posibile (eşantion de revizuire)
• Scrisoarea de intenție, care cere informaţii şi asistenţă în căutarea de loc de muncă (proba de revizuire dvs.)

Scrisoarea de intenție ar trebui să fie concepută în mod specific pentru fiecare scop subliniat mai sus, precum şi pentru fiecare poziţie căutat. Nu creați un formular şi trimiteți-l la fiecare potențial angajator (ştii ce faci cu junk mail!).

O scrisoare de intenție efectivă explică motivele interesului dumneavoastră în organizarea specifică şi de a identifica aptitudinile dvs. cele mai relevante sau experienţe (Amintiţi-vă, relevanţa este determinată de interesul angajatorului). Ar trebui să exprime un nivel ridicat de interes şi cunoştinţe despre poziția respectivă.

Etichete: , ,

1 comentariu to " Scrisoare de intenție "

  1. AS DORI UN MODEL DE SCRISOARE DE INTENTIE PENTRU ANGAJARE VA ROG.
    VA MULTUMESC !

Lăsați un comentariu

Copyright © 2009 Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie. All rights reserved.