Despre noi

Ai mai fost într-o situaţie în care aveai nevoie de un CV foarte repede pentru o cerere de angajare crucială, dar pur şi simplu nu ai avut timp pentru a-l termina la timp? Sau nu ai timp sau capacitatea de a formata CV-ul să pară mai atractivivă în ciuda conţinutului său bun? Sau conţinutul CV-ului pur şi simplu nu pare să fie adecvată sau direcţionată pentru locuri de muncă pentru care aplici?

Da, sună cunoscut. Dar devine şi mai greu …

Ai la dispoziţie doar 5-10 secunde pentru a-i impresiona!

S-ar putea să fi surprins să citeşti că ai la dispoziţie doar între 5-10 secunde pentru a face o impresie bună şi să fi selectat pentru următorul interviu. În aceste 5-10 secunde, nu este neapărat persoana cea mai calificată care va fi selectionată în lista scurtă, este cel care este cel mai bun să se remarce prin CV-ul lui sau ei. Acest lucru necesită o combinaţie de conţinut bun şi aspect atractiv.

Este un fapt stabilit că recrutorii caută orice motiv să respingă CV-uri în prima etapă de prelucrare a sutelor de CV-uri pe care adesea le primesc. În cazul în care un CV nu impresionează la prima vedere este aruncată la coş.

Noi ne propunem să vă ajutăm să realizaţi CV -uri care să imporesioneze prin prima, şi după ce aţi ajuns la interviu vă dăm sfaturi cum să vă comportaţi ca să vi se ofere locul de muncă mult dorit.

În cazul în care aveţi întrebări suplimentare ne puteţi contacta la adresa de email contact [at]  modele-cv.ro

(le mulțumim pentru imaginile de pe pagină: Crestock Royalty Free Images)

Copyright © 2009 Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie. All rights reserved.