Tipuri de CV -uri: cronologic, funcțional, combinat, vizat sau țintă, mini

Tipuri de CV:
Există mai multe tipuri de bază de CV-uri folosite pentru a aplica la un post vacant. În funcţie de circumstanţele personale, alegeţi o ordine cronologică, o combinaţie funcţională sau unul vizat.

CV cronologic:
Un CV cronologic începe prin listarea istoricul dvs. de lucru, cu poziţia cea mai recentă listat primul.Locurile de muncă enumerate în ordine cronologică inversă, cel mai recent loc de muncă în primul rând. Angajatorii de obicei preferă acest tip de CV pentru că este uşor de vizualizat locurile de muncă și sarcinule avute.

Acest tip de CV estefoarte util ăn cazul în care aplicantul are o experiență solidă pe piața municii.

CV funcțional:
Un CV-funcţional se axează pe abilităţile şi experienţa dumneavoastră, mai degrabă decât pe istoricul dvs. de lucru cronologică. Este folosit cele mai multe ori de persoane care sunt în schimbare de cariere sau care au lacune în istoria ocupării forţei de muncă.

CV combinat:
Un CV combinat listează abilităţile şi experienţa primul. Istoricul dvs. pe piața forței de muncă este listat după. Cu acest tip de CV aveţi posibilitatea să evidenţiaţi abilităţile pe care le aveţi care sunt relevante pentru postul vacant şi oferă de asemenea istoria chronlogică pe care preferă angajatorii.

CV vizat sau țintă:
Un CV-ţintă este un CV care este personalizat astfel încât să se evidenţiază în mod special experienţa şi aptitudinile pe care le aveţi și care sunt relevante pentru postul la care aplicați. Este cu siguranță nevoie de mai mult de lucru pentru a scrie un astfel de CV decât să faceţi clic și să aplicați cu CV-ul existent. Cu toate acestea, merită efortul, mai ales atunci când se aplicți pentru un post care se potrivește perfect cu calificările şi experienţa dumneavoastră.

Mini CV:
Un mini CV conţine un scurt rezumat al carierei dvs. și evidenţiază calificările dvs. Poate fi folosit la cerere de la un potenţial angajator sau în cazul în care cereți o referinţă și persoana respectivă ar dori o imagine de ansamblu a realizărilor dvs. mai degrabă decât un CV complet.

Etichete: , , , , ,

1 comentariu to " Tipuri de CV -uri: cronologic, funcțional, combinat, vizat sau țintă, mini "

Lăsați un comentariu

Copyright © 2009 Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie. All rights reserved.