Cuvinte cheie într-un CV – cum să le folosim?

Cuvinte cheie CVDefiniţie: Cele mai multe companii de recrutare utilizează software de gestiune a candidaţilor. Cuvinte cheie sunt cuvintele după care angajatorul va căuta în CV-uri. Pentru ca CV-ul dvs. să fie găsit, Cv-ul trebuie să conțină cuvintele care să diecționeze către tipul de loc de muncă care vă interesează.

Cuvintele cheie din CV ar trebui să facă referinţă la cerinţele specifice din anunțul respectiv, inclusiv abilităţile dumneavoastră, software şi competenţe tehnologiece, scrisori de acreditare relevante precum şi angajatorii anterioare.

Folosind cuvinte-cheie veți creşte şansele ca CV dvs. să fie compatibil cu un post vacant în rezultatele căutării angajatorului.

Cum să găsiți cuvintele cheie pentru CV-ul dvs.?

Pentru a găsi cuvinte cheie pe care să-l puteți folosi cu succes, aruncaţi o privire la unele anunțuri de locuri de muncă reale. Căutați după locuri de muncă care să se potrivească cu pregătirea și experienţa dvs.
Folositi un motor de căutare de locuri de muncă, astfel încât să puteţi găsi locuri de muncă dintr-o varietate de site-uri de locuri de muncă. Apoi, comparați şi alegeţi cuvintele cheie de la locurile de munca afișate care sunt cele mai bune potrivite pentru competenţele şi calificările dvs.

Fiți specific. Cu cât mai focalizat şi mai specific sunteţi cu atât mai mari şansă aveți să primiți un rezultat potrivit.

Etichete: ,

Lăsați un comentariu

Copyright © 2009 Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie. All rights reserved.