Cum pot ajuta cuvintele cheie într-o căutare de loc de muncă?

Întrebare: Cum pot ajuta cuvintele cheie într-o căutare de loc de muncă?
Răspuns: Folosind cuvinte cheie într-0 căutare de loc de muncă va ajuta solicitanţii să înguste rezultatele. Există mai multe moduri de a utiliza cuvinte cheie pentru a ajuta la căutarea de locuri de muncă eficient. Cuvintele cheie vă ajută să filtraţi rezultatele returnate pentru locuri de muncă căutat.

Folosiți cuvinte-cheie pentru a găsi locuri de muncă în domeniile de carieră şi industrie în care sunteți interesat. Cuvintele cheie pot fi mai eficiente decât utilizând opţiunile predefinite de căutare în băncile de locuri de muncă, deoarece acestea căutare întreaga listă (de locuri de muncă descriere, titlu de locuri de muncă, informatii de contact, etc .) pentru cuvântul cheie (e) pe care le utilizaţi. Când utilizaţi site-urile de locuri de muncă de motor de căutare va trebui să introduceţi un cuvânt cheie pentru căutare. Termeni de utilizare (cum ar fi designer sau asistent de marketing, de exemplu) care se potrivesc îndeaproape de tipul de loc de muncă pe care le cautati pentru a genera o listă de locuri de muncă relevante.

Locația
Cuvintele cheie sunt de asemenea, utile pentru găsirea de locuri de muncă într-o anumită locaţie geografică. Introduceţi locaţia (oraş, stat şi / sau ţară) în cazul în care doriţi să lucraţi pentru a obţine o listă de locuri de muncă în acel oraş.

Companie
Cuvintele cheie sunt de ajutor pentru găsirea de locuri de muncă la o anumită companie. Utilizaţi numele companiei ca cuvinte cheie atunci când căuți site-uri de locuri de muncă. De asemenea, căutare Google utilizând numele companiei ca un cuvânt cheie pentru a găsi site-ul companiei de web. Cele mai multe companii își listează pozițiile deschise în secţiune cariera a site-ul lor.

Tip de job-uri
Dacă sunteţi în căutarea unui anumit tip de poziţie, ca vară, temporară sau cu jumătate de normă, puteţi folosi cuvinte cheie legate pentru a îngusta căutarea dvs. şi pentru a genera liste de locuri de muncă care să corespundă criteriilor.

Etichete: ,

Lăsați un comentariu

Copyright © 2009 Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie. All rights reserved.